/ Linda / Träningsprogram /

18 apr - efter ledighet

Hello hello! Under de senaste 2 veckorna har jag gjort massa kul. Startade min ledighet med en härlig spa-helg i Varberg. Mycket välbehövligt. Efter det väntade en hel vecka i fjällen, också det helt underbart. Mycket skidåkning, utför och framför och bakåt i bland, bastubadande och bokläsning på kvällarna. Var lite förkyld hela veckan men i själen var jag topp-frisk!

Förra veckan var fullspäckad med Beachvolley. Deltog i ett träningsläger sön-onsdag och fick massa rolig träning och lite matchspel dagtid, och sen jobbade jag på kvällarna. Avslutade campet med Open- turnering i lördags och spelade med en tjej jag träffade på lägret. Vi gick vidare ur gruppspelet men åkte tyvärr i första slutspelsmatchen.

På söndagen kraschade min kropp efter veckan. Inte utmattningsmässigt men rygg och axlar sa ifrån efter all konstant träning och utebliven stretching. Fick en låsning i bröstbenet/bröstryggen vilket gjorde att jag knappt kunde röra mig eller ta ordentliga andetag utan att det högg till ordentligt i bröstet. Under måndagen var jag osäker på om det skulle gå att jobba men det blev bättre när jag rörde på mig så på kvällen cyklade jag till gymmet för lite lugn överkroppsrehab vilket var väldigt välbehövligt!

Idag är det nästan borta och jag ser det som en ytterligare påminnelse till mig själv att STRETCHA och PREHABA! På min lediga förmiddag körde jag lite uteträning med kort löpning samt lite plyo. Har även börjat öva mina fria handstående! Från att inte inne våga stå på händer mot en vägg har jag ny börjat testa fria. Går sådär, är egentligen för stel i ryggen för att det rent fysiskt ska gå, men måste ju börja nånstans! :)

Blev ett långt inlägg med massa babbel, håll till godo så ses vi :)