/ Linda /

30 aug - Sunshine Coast marathon 10 km run

LOPPDAGS!
Vaknade min vanlig tid kl 06:04 i panik och trodde jag försovit mig och missat loppet! Sansade mig och började istället ladda upp med en mega gröttallrik, kaffe och korvmacka. 
 
Hoppade på cykeln och rullade ner till eventet, allt kändes på topp och när starten gick kl 9 så kände jag att 'det här kommer bli ett trivsamt lopp'. Höll bra fart hela vägen förutom första kilometern som alltid är ett ända knökat kaos som resultat av att folk inte riktigt vet i vilken startfålla de bör hålla sig.
Hade en lite supportgrupp på upploppet och jag spurtade mig givetvis fram till mållinjen och gled in på 47:38. 
En tid som under omstädningheterna ändå håller måttet. Sen blir jag ju så otroligt peppad varje gång jag springer så en har ju redan börjat planera om träningen lite för att sänka tiden. Vill verkligen ner under 45!
 
Efter lite återhämtning och stretching satte vi oss på ett par filtar i solen och kikade på resterande marathonlöparna resten av förmiddagen. På vägen hem stannade jag även till vid det bästa glass stället och unnade mig en liten glass vid havet. Finfin söndag spenderad med det mesta av det bästa man kan tänka sig!